KOSTEUSVAURION JÄLKIÄ, HOMETTA RAKENTEISSA TAI EPÄILYTTÄVÄÄ HAJUA?

HOMEMITTAUS – HOMETUTKIMUS – SISÄILMAMITTAUS – SISÄILMATUTKIMUS – MIKROBITUTKIMUS

Untitled Document
 

AINEET HOMEEN ESTÄMISEEN JA POISTAMISEEN

 

NOVOSILAN® pat. -imeytys muuttaa mm. laattasaumat, maanvaraiset kiviainesseinät ja huokoiset kiviainesjulkisivut kapillaarista vettä läpäisemättömiksi. Rakenne jää käsittelyn jälkeen hengittäväksi.
Novosilan tuoteseloste (pdf-muodossa)

 

NOVITROL® 483 on pitkävaikutteinen ja hajuton homeenestoliuos, joka on tehokas homeita, hiivoja, bakteereja ja leviä vastaan. Soveltuu käytettäväksi kiviaines-, metalli, muovi-, maali- ja puupinnoilla.
Novitrol esite (pdf-muodossa)
Novitrol 483 tuoteseloste (pdf-muodossa)

 

BIOsilver® on hopeaa sisältävä lisäaine, joka soveltuu mm. vesiohenteisten sisä- ja ulkomaalien, kosteiden tilojen sekä kosteiden rakenteiden maalien, liimojen ja valmistasoitteiden säilöntäaineeksi ja bakteerisuojaukseen.

 

PATENTOITUJA RATKAISUJA HOMEONGELMIIN

Novorite -tuotteet ovat omaa tuotekehitystämme, joka pohjautuu pitkäaikaiseen kokemukseen pintakäsittelyaineiden tuotekehityksestä, homevaurioiden tutkimisesta sekä käytännön kokemukseen rakenteiden ja pintojen suojaamisesta homeelta.

Osa tuotteissamme käytettävistä ratkaisuista on patentoitu. Valitsemalla kotimaisen Novorite -tuotteen voit varmistua, että homeentorjunassa käyttämäsi tuote toimii myös suomalaisissa olosuhteissa ja on viranomaisten hyväksymä.

 

Novorite-tuotteita myyvät väri- ja rautakaupat. Lähimmän jälleenmyyjän yhteystiedot saat ottamalla yhteyttä meihin.

 

SisäilmatutkimuksetSivut päivitetty: 21.2.2018